4,57 miljard mensen over de hele wereld gebruiken nu internet

Jul 29, 2020

Het aantal internetgebruikers blijft sterk groeien, met de laatste gegevens waaruit blijkt dat 346 miljoen mensen het afgelopen jaar voor het eerst online kwamen. 4,57 miljard mensen over de hele wereld gebruiken nu internet, goed voor bijna 60% van de totale wereldbevolking. 

De laatste gegevens van GSMA Intelligence laten zien dat ook unieke mobiele gebruikers blijven groeien. Mobiele gebruikers zijn het afgelopen jaar met 2,4% zijn gegroeid, hoewel het groeitempo in de eerste drie maanden van 2020 is vertraagd tot een kwartaal-op-kwartaalgroei van 0,5%. Deze vertraging is waarschijnlijk het gevolg van de gevolgen van de blokkades van het Coronavirus, vooral in China, dat een aanzienlijk aandeel in de algehele wereldwijde groei levert.

Edit