5e Editie Social Media Conference Suriname

Sep 22, 2021

Na 4 succesvolle jaren organiseert INEFFABLE NV dit jaar het 5 jarige jubileum van de Social Media Conference Suriname. Dit evenement wordt zoals elk jaar georganiseerd om de nieuwtjes in de Social Media en Online Marketing branche wereldwijd te delen met het Surinaams bedrijfsleven en de samenleving. 

Sinds 2 jaren is het onderdeel e-Commerce ook toegevoegd aan het programma van de conference. Internationale sprekers vanuit de VS, Nederland, het Caraïbisch gebied en ook lokale sprekers leveren elk jaar hun bijdrage aan dit grote evenement. De organisatie kijkt vol trots terug naar de vorige edities van de conference en is met volle moed gestart met de voorbereidingen naar de 5e. 

“Vanwege de pandemie die sinds vorig jaar heerst, konden wij de jaarlijkse Social Media Conference Suriname niet zoals gebruikelijk in juni organiseren. Wij konden dit ook niet gewoon voorbij laten gaan, omdat dit evenement intussen al een erkent event is. Wij hebben toen besloten om de conference sinds vorig jaar digitaal te doen in Oktober, ” zegt Manuella Ronokarijo, die vanuit INEFFABLE NV het gedeelte van PR voor de conference oppakt. 

De Social Media Conference biedt niet alleen een platform om social media en e-commerce kennis op te doen. Het voornaamste doel is om like-minded mensen bij elkaar te brengen met de hoop dat langdurige connecties zullen ontstaan. De conference blijft daarom ook een terugkerend evenement. 

Dit jaar zal de conference wederom virtueel gehouden worden, maar de organisatie hoopt volgend jaar bij haar 6e editie terug te gaan naar een fysiek evenement. De 5e editie van de Social Media Conference Suriname staat gepland voor 25, 26 en 27 Oktober 2021. De Early Bird Tickets kunnen reeds gekocht worden op de website www.socialmedia.sr. “Voor meer informatie mogen geïnteresseerden ons volgen via de social media platformen van Social Media Suriname of ons mailen op conference@socialmedia.sr ” aldus Ronokarijo.

Connect ondersteunt en bevordert de creatie en verspreiding wetenschappelijke kennis en onderzoek door samenwerking met bibliotheken, uitgevers, onderzoekers, onderwijsinstellingen en wetenschappers.
Wens jij ons werk te ondersteunen?
Inzendingen voor publicatie: info@connect.sr
Adverteren
: Click hier