Huidverzorging en waarom mannen niet zo snel zouden moeten zijn om het af te wijzen

Nov 9, 2020

Ontvang meer wetenschappelijk nieuws op deze manier …

Word lid van de Connect-nieuwsbrief voor geweldig wetenschappelijk nieuws, features en exclusieve primeurs. Onze duizenden abonnees kunnen het niet mis hebben.

Huidverzorging wordt vaak aan slechts één groep mensen verkocht, maar het is iets dat we allemaal kunnen gebruiken.

Hoeveel weet jij over huidverzorging die niet afkomstig is van een tv-advertentie?

Helaas leren veel mensen over huidverzorging vanaf een plek van tweeëndertig seconden ingeklemd tussen een autoadvertentie en de credits voor de show die je zojuist hebt gezien. Maar Geologie is een bedrijf met een missie om dat te veranderen. Dit is wat iedereen, vooral jongens, zou moeten weten over geologie en de bredere wereld van huidverzorging.

Huidverzorging Gaat Over Bescherming

Het zou je vergeven zijn als je aanneemt dat huidverzorgingsproducten meer te maken hebben met versteviging en lift dan met beschermen – het is alles wat je hoort. Maar als je de hype wegneemt, gaan huidverzorgingsproducten over het beschermen van een van je belangrijkste organen. En ja, er is in feite wetenschap om dat te ondersteunen .

Onze huid wordt vaak misbruikt; Om een ​​voorbeeld te geven: als je een scheermesje over je gezicht haalt, neem je er wat opperhuid mee, hoe glad je scheerolie ook is. Gooi zonneschijn, vervuiling en een cheat-dag binnen. Huidverzorging helpt jouw in vorm te blijven, zodat het je kan blijven beschermen.

Je Gebruikt Waarschijnlijk Al Huidverzorging

Als je ooit zonnebrandcrème hebt aangebracht voordat je naar het strand ging, een medische lotion hebt gebruikt om je handen te helpen genezen na een zware dag, of een gezichtsreiniger hebt gebruikt om je acne onder controle te houden en je gladder te scheren, dan heb je huidverzorgingsproducten gebruikt. Hoewel de formule van product tot product enigszins kan verschillen, hebben ze allemaal tot doel uw huid gezond te houden. Door huidverzorgingsproducten te gebruiken, hoef je alleen maar uw huidverzorgingsroutine uit te breiden om er het meeste uit te halen.

Mannen Hebben Andere Huidverzorging Nodig

We weten allemaal dat persoonlijke verzorging een overdreven geslacht kan hebben; vergelijk maar eens een wegwerpscheermes met roze handvat dat op de een of andere manier meer kost dan hetzelfde scheermes in het blauw. Dat gezegd hebbende, er zijn enkele verschillen tussen mannen en vrouwen als het gaat om huid waar huidverzorgingsproducten rekening mee moeten houden. Mannen hebben bijvoorbeeld meer testosteron in hun systeem, waardoor de huid vetter wordt. Huidverzorging moet correct zijn samengesteld voor mannen. Gebruik echter een van die scheermessen.

Gepersonaliseerd Is Beter

Iedereen heeft een andere huid en er zijn andere behoeften bij. Geologie bespaart je de ergernis van het proberen van een tiental verschillende producten die allemaal in wezen hetzelfde doen. In plaats daarvan doe je een korte quiz op hun site waarin je wordt gevraagd wat je nodig hebt en wat de dagelijkse omstandigheden van je leven zijn, zoals allergieën en werkomstandigheden die je huid kunnen irriteren. Op die manier krijg je precies de huidverzorging die je nodig hebt, geen dure extra’s.

Ga naar Geologie voor meer informatie over mannen en huidverzorging .