Social Media Conference 2020

Oct 15, 2020

Social media is meer dan Facebook en Instagram waar we leuke content met elkaar delen. Wat je allemaal met deze en andere social media platformen kan doen is niet een ieder bewust van. Soms hoef je niet eens op Facebook te zijn maar moet je een Youtube kanaal hebben om jouw doelgroep te kunnen bereiken. Het gemis van de juiste tips & tricks is waar de Social Media Conference 2020 voor staat.

De Social Media Conference is een event met de focus op ontwikkeling binnen het gebied van Social Media in Suriname, het Caraïbische gebied en de rest van de wereld. Sinds de eerste editie van de conference in 2017, is dit evenement jaarlijks gegroeid in sessies en sprekers uit Suriname, de VS en Nederland.

De Conference is sinds 2017 een jaarlijks terugkerend evenement, die op zich al een successtory is, stelt Manuella Ronokarijo, Co-Founder & Managing Partner van INEFFABLE NV tegenover Connect.

Sinds INEFFABLE NV gestart is met het organiseren van dit event stijgt het aantal deelnemers elk jaar weer. De toename en interesse van zowel buitenlandse sprekers als lokale blijft ook groeien.

Lees ook:

“Sinds 2019 zijn wij ook een partnership aangegaan met ADEPT NV en hebben wij de focus van e-Commerce toegevoegd aan de conference. In 2019 hebben ook met de toevoeging van e-Commerce onze bijdrage geleverd aan het Digital Impact Suriname 2019 event georganiseerd door de ICT Associatie”, vertelt Ronokarijo.

Focus

De focus van de Social Media Conferentie Suriname 2020 zal zijn op social media strategie, online advertising, content marketing, personal development en E-Commerce. COVID-19 heeft een grote impact gehad op het marketinglandschap. Veranderingen in consumentengedrag hebben marketeers over de hele wereld gedwongen hun strategieën aan te passen.

“Wat 6 maanden geleden werkte, werkt nu niet of nauwelijks. We begrijpen dat het nu belangrijker dan ooit is om creatieve en innovatieve manieren te vinden om klanten en potentiële klanten te bereiken. Mental Health is in general al belangrijk, maar door de huidige situatie hebben we met z’n allen wat extra druk op ons, zowel persoonlijk als in het bedrijfsleven”, zegt Ronokarijo.

Met die PD(Personal Development) sessies wilt de organisatie de nadruk leggen op:

“Taking care of yourself in de mids van alle drukte om je heen. Pas wanneer we goed voor ons zelf zorgen gaan we in staat zijn om het maximale te geven in alles wat we doen. Met de gekozen focuspunten hopen we niet alleen het bedrijfsleven maar de hele Surinaamse samenleving hierin te ondersteunen”, meent de Co-Founder.

Behoefte

Er is altijd behoefte in kennis van social media. Het is een vrij dynamisch onderwerp. Door animo van deelname aan social media trainingen die INEFFABLE NV organiseert, merkt de organisatie dat de behoefte er is. De organisatie wilt op het gebied van social media, strategie, planning en content de trendsetter blijven. Daarom wordt er ook geïnvesteerd om elk jaar te kunnen participeren in het grootste internationale social media event: The Social Media Examiner.

Ronokarijo: “Met deze opgedane kennis maken wij een vertaalslag naar hoe de Surinaamse samenleving die kan gebruiken en delen wij de tips & tricks door de Conferentie te organiseren:.

Locatie en data

De Conference is volledig digitaal. De conference is dit jaar ook verlengd tot 5 dagen: 26 t/m 30 oktober 2020.

Sprekers #SMCS20: Jay Austin, Jennifer Radke, Keirsin Tjon Pian Gi, Jonathan Wong Swie San, Helio Phoelien nog meer.

Sprekers die de conference dit jaar versterken zijn Mike Allton (Brand Evangelist bij Agorapulse), Dorien Morin-van Dam (social media strategist in de Verenigde Staten), Simon Noerdjan van Bit Dynamics, Sheetal Sujan van Lybra Training, Coaching and Consulting N.V, Madhu Mathoera van BE(E) Top of Mind, Sammy Mohammed van Skiplino, Resley Stjeward en Jean-Paul van Ewijk!

Conference pass

Net als voorgaande jaren biedt de organisatie je de mogelijkheid om de Pass te kiezen die bij je past. De passes zijn te verkrijgen via socialmedia.sr. Je kunt natuurlijk ook een mail voor ons sturen naar finance@socialmedia.sr